Ajuntament de Ferreries
Darreres notícies

 
 
 
06
SET
Magatzematge i pupil·latge d'embarcacions d'esbarjo situat al carrer dels Trencadors, 15, polígon industrial de Ferreries
 
01
SET
Programa de les activitats culturals i lúdiques que es realitzen a Ferreries durant el mes de setembre.
 
30
AGO
Per a coneixement general es fa públic que mitjançant acord de Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària de data 27/07/2017, es va acordar designar festes locals de Ferreries per a l'any 2018 els dos dies següents: - Dia 17 de gener, festa de Sant Antoni - Dia 26 de desembre, segona festa de Nadal
 
30
AGO
Informació i matrícula: del 13 al 27 de setembre, de dilluns a dijous de 18.00 a 21.00 h, i els divendres de 10.30 a 12.30 h
 
01
JUL
Tornen les Rondalles, ara de forma virtual!
 
31
MAI
Amb l'ajuda de tots aconseguirem un Ferreries millor
 
11
MAI
A partir del dia 11/05/2017 estaran disponibles nous tràmits en línia.
 
31
MAR
El procés participatiu del Pla Menorca Jove, està format per diferents accions, entre elles unes enquestes dirigides a la gent jove de 14 a 30 anys. Aquestes enquestes es poden contestar de forma breu des de qualsevol dispositiu mòbil, tableta o web. Us adjuntem els enllaços de les dues enquestes.
 
15
MAR
Des de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera s'ha posat en marxa un programa de visites guiades "Platges de Menorca des d'un altre punt de vista".
 
05
DES
El Consell Insular de Menorca està fent feina amb el Pla de Desenvolupament Turistic de Menorca i ha iniciat el Pla de participació ciutadana amb un formulari tipus enquesta per fer arribar a la societat menorquina.
 
27
OCT
PIME Menorca ofereix el servei gratuït d'assessorament a emprenedors, mitjançant el Gabinet de Creació d'Empreses i Consolidació Empresarial.
 
18
MAI
Ja podeu presentar la vostra sol·licitud per la Renda Social, una prestació econòmica que durant el 2016 anirà adreçada a famílies sense ingressos amb menors a càrrec.
 
25
NOV
El Museu de Ciències Naturals de Menorca es troba situat en les àmplies i senyorials cases de la finca Binissuès del segle XVIII, en plena natura i amb unes precioses vistes al camp menorquí. Binissuès es troba a la carretera entre Ferreries i Ciutadella, al Km 36 desviament Camí ets Alocs, del municipi de Ferreries.
 
01
ABR
Els ciutadans de les Illes Balears ja poden demanar cita prèvia al metge per internet al nou portal del Servei de Salut www.ibsalut.es El nou portal web del Servei de Salut de les Illes Balears neix com un nou canal de comunicació àgil i eficaç entre els usuaris i el Servei de Salut. Es tracta d’una nova plataforma acordada amb els nous temps i les noves tecnologies de la comunicació, dirigida als usuaris de la sanitat balear com una eina que els permetrà gestionar un gran nombre de serveis per mitjà d’Internet.
 
Properes activitats
 
 
 
 
 
 Celebració de la Setmana Jove de Ferreries.Dimarts 19 de Setembre a les 19.30h. Divendres 22 de Setembre a les 21h. Diumenge 24 de Setembre, a les 18.30h.
Auditori de Ferreries.
 
 Contacontes.Dimecres 20 de setembre, a les 18.30 h.
Biblioteca Municipal.
 
 Lectura de fragments del club de lectura juvenil.Dijous 21 de setembre, a les 18.00 h.
Ajuntament i Casal Jove.
 
 Assemblea Jove.Dijous 21 de setembre, a les 19.30 h.
Casal Jove.
 
 Torneig Clash Royale.Divendres 22 de setembre, a les 21.00 h.
Auditori de Ferreries.
 
 XERRADA ELS VALORS EN L'ESPORTDivendres 22 de setembre, a les 20.30 h.
Saló d'actes de l'IES Biel Martí - Ferreries
 
 Reiki.Dissabte 23 de setembre, a les 16.30 h.
Centre Sociocultural.
 
 Mostra de voluntariat, Tallers i actuacions musicals.Dissabte 23 de setembre, a partir de les 10.30 h.
Plaça d'Espanya.
 
 Mercat artesanal.Dissabte 23 de setembre, a les 09.00 h.
Plaça d'Espanya.
 
 Torneig de Magic. Diumenge 24 de setembre, a partir de les 11.00 h.
Centre Sociocultural.
Contactau amb l'Ajuntament
Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o per a qualsevol altra qüestió, dirigiu-vos a l'Ajuntament de Ferreries (carrer de Sant Bartomeu, 55, tel. 971 37 30 03) o emplenau aquest formulari.

Formulari de contacte

Mirarem de donar resposta a les vostra sol·licitud al més aviat possible.
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Perfil de Contractant
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Medi Ambient
Web Turisme Menorca
Agenda
Centre de Salut