Ajuntament de Ferreries
Imatge L’ Ajuntament de Ferreries ha entregat el distintiu “Pa d’aquí, forn i tradició” a tres forns que han complert els requisits per poder accedir a aquesta marca de qualitat.
 

Pa d'Aquí, forn i tradició

Imatge L’ IDI i l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears han llançat la marca « Pa d’Aquí, forn i tradició» per donar més valor al producte de qualitat davant els productes industrials precuinats que han proliferat els darrers anys.

L’ Ajuntament de Ferreries ha entregat el distintiu “Pa d’aquí, forn i tradició” a tres forns que han complert els requisits per poder accedir a aquesta marca de qualitat.
Forn de Can Marc, Los Claveles i Pastisseria artesana Lluís Febrer han estat els forns que s’han adherit a aquesta iniciativa.
Els requisits necessaris han estat ser forns amb obrador i tenir un mínim d’un 70% de producte d’elaboració pròpia. A més, d’elaborar al menys dues varietats de pans considerats tradicionals a les Illes Balears: el pa pagès (blanc o moreno), el pa de xeixa, el llonguet, la magraneta, la viena, el panet d’oli, les galetes fortes d’Eivissa, coc de Ciutadella, les galetes d’oli.
El consumidor podrà distingir els forns adherits a «Pa d’aquí, forn i tradició» per un vinil amb el logotip, per les bosses de cel·lulosa i bosses de tela. També s’han dissenyat uns pòsters on s’explica les tipologies de pans tradicionals per informar als compradors d’aquesta iniciativa.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Perfil de Contractant
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Medi Ambient
Web Turisme Menorca
Agenda
Centre de Salut