Ajuntament de Ferreries

4 DE FEBRER, DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER

Es fa públic que mitjançant Decret d'Alcaldia núm. 41, de data 4 de febrer de 2019, es va resoldre el següent:

"Primer. COL·LABORAR en la campanya de conscienciació promoguda per la Junta Provincial de Balears de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, dia 4 de febrer, per donar suport als malalts i les seves famílies, mitjançant les actuacions següents:

- Il·luminació en verd de la façana del consistori o un altre monument destacat del municipi dia 4 de febrer, Dia Mundial contra el Càncer, sempre que sigui possible.
- Col·locació a la façana de l’Ajuntament d’una pancarta commemorativa del Dia Mundial contra el Càncer, del 4 al 10 de febrer.
- Lectura del manifest de l’AECC Balears, en el qual es defensen els drets dels malalts de càncer amb l’objectiu de fer visible l’impacte d’aquesta malaltia, en el Ple que l’Ajuntament celebri durant la setmana principal de la campanya o durant un dels plens del mes de febrer.
- Autoritzar a l’AECC Balears la instal·lació d’una taula informativa i de venda de marxandatge solidari amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer.
- Acollir l’exposició itinerant sobre realitat emocional que presentarà l’AECC, en data a convenir durant l’any 2019.

............."
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Perfil de Contractant
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut