Poble
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries

Notícies

 
Imatge IMPORTANT. INFORMACIÓ SERVEIS BÀSICS

Esperant noves informacions sobre el restabliment del subministrament elèctric de la xarxa general i una vegada restablert novament el subministrament d’aigua, per totes aquelles persones i famílies que encara no disposin de subministrament i necessitin fer-ne ús, a partir de les 18h posam a disposició de qui ho necessiti:

Poliesportiu del CEIP Castell de Santa Àgueda per fer ús de les dutxes i també poder carregar dispositius mòbils.. Fins aproximadament les 22 h.

Al CEIP Castell de Santa Àgueda s’habilitarà un espai per escalfar i cuinar, i poder carregar dispositius mòbils. Aproximadament fins les 22 h.

A l’Ajuntament per poder carregar dispositius mòbils. Aproximadament fins les 21 h.
 
Imatge De l'11 al 25 d'agost de 2016
 
Imatge Presentat a la terrassa de l'Auditori el programa de les festes de Sant Bartomeu 2016
 
Imatge L’Ajuntament engega la campanya de conscienciació sobre la importància de la cura i neteja de l’entorn del nostre poble.
 
Imatge El CIM i els ajuntaments han presentat la campanya de difusió d’una aplicació per mòbil d’incidències urbanes, creada per l’empresa SILME fa més d’un any, i que durant els darrers mesos s’ha anat implementant en diferents ritmes a tots els ajuntaments de l’illa.

Aquesta app permet enviar incidències urbanes directament a l’Ajuntament des del mòbil. L’aplicació geocalitza l’usuari, determina el municipi on es troba, permet fer una fotografia de la incidència, permet emplenar un formulari descriptiu i envia la incidència al servei pertinent de l’Ajuntament on es troba l’usuari. A la vegada, permet visualitzar totes les incidències que s’han enviat des del mòbil, així com l’estat de tramitació en que es troben.
 
Imatge El proper cap de setmana tindrà lloc la 5a edició de Ferreries Floreix 2016.
Activitats culturals, d'oci, gastrònomiques des de 27 de maig fins 5 de juny.
 
El programa està dirigit a persones aturades de llarga durada.

L’Ajuntament gestionarà durant el pròxim mig any un projecte laboral que permetrà contractar deu persones aturades de llarga durada i donar-los formació amb un pressupost de 103.867,50 euros.
 
Feim públic que mitjançant la Resolució d'Alcaldia núm. 43/2016, de dia 11/2/2016, es van aprovar les bases per a la provisió, amb caràcter interí, del lloc de secretaria, categoria d'entrada, de l'Ajuntament de Ferreries, mitjançant concurs de mèrits.

Les persones interessades poden recollir les bases de la convocatòria i l'imprès de sol·licitud a les oficines municipals o bé de la plana web municipal www. ajferreries.org.

El termini de presentació d'instàncies en el registre general de l'Ajuntament o en la forma que determina l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i procediment administratiu comú, finalitza dia 25 de febrer a les 13,30 hores.
 
Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
El Poble
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Perfil de Contractant
Casal de Joves
Punt d'informació juvenil
Allotjaments
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut