Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO
LOGOS

Bandera Blava                                                 
La Campanya Bandera Blava és una iniciativa creada per la Foundation for Environmental Education (FEE) o Fundació d' Educació Ambiental, iniciada a França el 1985 i desenvolupada a nivel internacional des de 1987, Any Europeu del Medi Ambient. La FEE va ser creada el 1982 com a una fundació internacional independent i sense ànim de lucre, per representants de França, Dinamarca, Holanda i Espanya, que ja col·laboraven en l'àmbit del Comitè d' Educació Ambiental del Consell d'Europa, desde mitjans dels anys 70.

El guardó Bandera Blava a les platjes reconeix l'esforç del nostre municipi per aconseguir que les platges compleixin amb determinats criteris de legalitat, accessibilitat, sanitat, neteja i seguretat, així com una informació i gestió ambiental adequades.

L'objectiu final Bandera Blava, a mig termini, es aconseguir un desenvolupament sostenible del turisme i una gestió ambiental en el conjunt del litoral del municipi, congruent amb la gestió ambiental que Bandera Blava exigeix per cada platja Bandera Blava i el seu entorn.

Bandera Blava pretèn que, en platges concurrides i organitzades, es respectin les condicions higièniques, sanitaries i ambientals, que la legislació vigent exigeix i la seguretat i benestar dels usuaris, locals o visitants, especialment els més dèbils per edat o discapacitat.

Bandera BlavaCompartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut