Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO

La zona esportiva municipal

La zona esportiva municipal, ubicada dins del nucli urbà, està rodejada per una banda pels carrers Formentera, des Migjorn i Maria Àngels Cardona; i per una altra banda per habitatges del carrer Antoni Febrer i Cardona i l'avinguda Son Morera

Aquesta zona disposa d'instal·lacions per practicar-hi diferents activitats: futbol, bàsquet, tennis, petanca, padel gimnàstica, bàdminton,

Les instal·lacions de què consta aquesta zona són:


EL POLIESPORTIU
El poliesportiu municipal és un pavelló cobert de 50 x 24 m (1200 m2), amb paviment sintètic i unes grades per a uns 760 espectadors. Va ser inaugurat el 27 d'abril de 1991. El seu accés és per la plaça Francesc d'Albranca. Disposa d'un bar, que actualment gestiona el Club Bàsquet Ferreries, una oficina, vestidors, banys i una cambra de material.

S'hi practiquen activitats diverses: educació física dels centres escolars Castell de Santa Àgueda, Sant Francesc i Biel Martí, gimnàstica de manteniment, gimnàstica rítmica, bàsquet, futbol, bàdminton, ...


EL CAMP DE FUTBOL
El camp de futbol va ser construït l'any 1955. L’any 2003 es va inaugurar la implantació de l'herba artificial sobre el terreny de joc. Disposa d'un aforament aproximat de 1500 espectadors, amb una part coberta i una part descoberta, vestidors, casetes per a materials, banys i 2 quioscs, gestionats actualment pel CE Ferreries. L'ús d'aquesta instal·lació pràcticament és exclusiu de l'esmentat Club, on durant la setmana els equips realitzen els seus entrenaments i els caps de setmana disputen partits oficials. El seu accés és per la plaça Francesc d'Albranca, però també té un accés pel carrer des Migjorn.


EL CAMP DE FUTBOL 7
En un costat del camp de futbol hi ha el camp de futbol 7 de gespa artificial, on els equips inferiors del CE Ferreries realitzen els seus entrenaments i els partits oficials. També hi juguen grups d'amics que ho sol·liciten, amb pagament previ de la taxa corresponent. Té un accés pel carrer M. Àngels Cardona. Actualment el gestiona el CE Ferreries.


LES PISTES DE PETANCA
A l'altre costat del camp de futbol hi ha dues pistes de petanca, on el Club Petanca Ferreries realitza els seus entrenaments i els partits de competició oficial.


LES PISTES DE PADEL
Al costat de les pistes de petanca, hi ha dues pistes de padel. Aquest espai el gestiona el Club Padel Ferreries.


SKATE PARK
Al costat de les pistes de padel, hi ha una zona per practicar-hi skate.


LES PISTES DE TENNIS
Les dependències i instal·lacions de la zona esportiva destinades a la pràctica de l'esport del tennis, amb accés per l'avinguda Son Morera són: una seu social per a juntes, un magatzem i un vestidor doble, així com 4 pistes de tennis d'herba artificial. Aquestes instal·lacions es gestionen pel Club Tennis Ferreries.


ZONA ESCOLAR


POLIESPORTIU
El segon pavelló cobert del municipi està ubicat a la zona escolar, entre el CP Castell de Santa Àgueda i l’IES Biel Martí. L’empren aquests dos centres per a realitzar l’activitat física pròpia dels centres en horari escolar i fora d’aquest, les entitats esportives i particulars per a la pràctica esportiva.
 


Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut