Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO

Producció d’avarques

Ca’n Doblas

El Taller Artesà Ca'n Doblas té els seus inicis l'any 1983 quan Joan Doblas de la mà del seu avi Antoni Camps (Sabater 1940) s'interessa per crear els seus propis models.
El seu interès per crear sandàlies lleugeres i còmodes, ens va portar a les actuals "Avarques" (o Doblas) molt reconegudes per la seva lleugeresa i comoditat, fabricades amb pis de cautxú i planta de cuir. I seguint amb el nostre estil comencem a crear nous models de sandàlies, de fabricació limitada donant així un caràcter especial on trobar models únics i originals.
En l'actualitat a la tenda taller que tenen al poble es poden trobar diversos tipus de Avarques: Avarques fantasia, Avarques pintades a mà, Avarques en totes les tonalitats, de pell o nobuk. Avarques amb pis de roda i serratje i sandàlies ecològiques en diversos models.

Avarques Ria

La segona generació d'aquesta empresa familiar ha aconseguit convertir el calçat tradicional de l’illa en un producte de moda que va guanyant adeptes a tota Espanya i també en països com Itàlia, Gran Bretanya o França.
Un dels trets distintius de l'empresa és la innovació i l'aposta pel disseny i la moda, amb una col·lecció d'uns tres-cents models d'avarques per temporada. La marca ha estat pionera en la fabricació d’avarques amb cunya, amb talons de 3,5 a 7 centímetres; pales encunyades amb làser; i també pintades a mà per Maria Janer, mestra artesana de Menorca, que comparteixen protagonisme amb les avarques rústiques tradicionals amb sola de pneumàtic.


Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut