Turisme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Ferreries
LOGO

Ferreries, poble educador                                                                      

Des de fa anys, Ferreries pertany a la xarxa estatal de Ciutats Educadores, organisme que aglutina municipis d'arreu de l'Estat compromesos en la millora de l'educació en els seus pobles.
Des del marc del Consell Escolar Municipal es va decidir omplir de sentit i contingut els objectius que es marquen en aquesta xarxa. Després de fer una anàlisi del context socioeducatiu per tal de concretar com podíem millorar des de les escoles el nostre municipi, decidírem marcar una sèrie d'objectius. Val a dir que el nostre desig és anar ampliant aquests camps d'acció educativa al llarg de cursos venidor.

Objectius:
-Consensuar entre els diferents centres educatius el màxim d'activitats escolars possibles per dur-les a terme conjuntament (Celebració del Dia de la Pau, Organització de la Ludoteca de Nadal, Celebració de la Cursa Solidària...)
-Organització conjunta de la Diada L'Escola Surt al Carrer
-Col·laboració en la millora de la neteja del poble a través d'una campanya engegada pels diferents centres educatius del poble.
-Campanya Teatre a les escoles, tot coordinant la tria d'obres d'interès educatiu i, en la mesura del possible, subvencionant part de l'import de les entrades dels escolars.


Compartir
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+
Carpeta Ciutadana
Certificat de resident
Casal de Joves
Transport públic
Web Turisme Menorca
Centre de Salut